Koirat

21.05.2021

 

Koiraystävämme pitävät huolen, että päivittäiset hellittelyhetket ja rapsuttelut tulevat taatusti lunastetuksi.


RUUTI

Ruuti on vuonna 2014 syntynyt käyttölinjainen Labradorinnoutaja Namusillan Keltaruusu.

Ruuti on vauhdikas, jäätävän nopea, työmotivoitunut, rakastettava, viisas, älykäs, hassu ja omaa hieman hauskaa huumorintajuakin muun koheltamisen ohessa. Ruuti rakastaa pötkötellä sylissä hoivattavana, se vaistoaa ihmisen tunnetilat aivan erityisen hyvin ja tulee lohduttamaan kömpimällä syliin tai painamalla pään lähellesi halusit tai et. Ruttunen osaa olla sellainen höppänä mamman mussukka ja taas toisena päivänä päättömänä mennä höseltää.


 

NAAVA

Pohjanpystykorva Reppukorven Pikku-Myy, kutsumanimeltään Naava rakastaa ihmisiä ylitse kaiken. Naava voisi viettää ihmisen kainalossa kaiket päivät hellittävänä mitä eriskummallisissa asennoissa, kaikki maailmassa on tällöin hyvin ja hymy korvissa. Naava on aina hyvällä tuulella ja iloinen, vaikkakin oravat saa välillä mielen järkkymään eksyessään pihapuihin lällättelemään hävyttömiä pienelle koiralle. Naavan mielestä oravat sietäisivät saada opetuksen moisesta touhusta. 

Naava tarhaa usein myös samaa isoa aitausta lintujen kanssa ja toimii näin henkivartijana mahdollisille aitauksiin tunkeutujille. 

MOLLA

Riistarovan Molla muutti Kemistä Tikkalaan maaliskuun alussa -22 isännän harrastuskaveriksi. Molla on luonteeltaan hyvin vauhdikas ja hurmaava, joka rakastaa omaa perhettään valtavasti ja näyttää sen myös elävästi. Molla on hieman harkitsevainen uusien tuttavuuksien ja asioiden suhteen, mutta saadessaan tutustua ilman painostusta omaan tahtiin, hänestä saakin jo pian ystävän.